Szeptemberi munkálatok

Az építési beruházás során felújításra került tereket, helyiségeket,a beszerzett eszközöket az intézmény diákjai és nevelői használatba vették. A kémiai eszközök közbeszerzésére új eljárás kerül kiírásra.

Augusztusi munkálatok

A Lehel Vezér Gimnáziumban az energetikai korszerűsítés (vezetékelés, Led panel világítás, Led lámpák, Led-es fényforrások, fali kapcsolók, csatlakozóaljzatok,telefon és PC csatlakozóaljzatok, videó megfigyelő rendszerek, elosztószekrények, áramköri kiselosztók, riasztó rendszerek, Led-es közvilágítási lámpatestek, csengők elhelyezése,  parkettázás) és a festési munkálatok (diszperziós festés) kivitelezési munkálatai befejeződtek. Az eszközök szállítása folyamatban van.

Júliusi munkálatok

Az „Ó” épület emeleti folyosóján a gipszkarton álmennyezet tartószerkezete elkészült. Az „Ó” épület földszinti folyosóján a gipszkarton álmennyezet készítése folyik. A tanári szobában a felújítás megkezdődött. A titkárság és az igazgatói iroda felújítása folyamatban van. A 12. teremben a gipszkarton álmennyezet tartószerkezete elkészült, a felújítás folyamatban van (glettelés, csiszolás). A 11., 15. és a 19. teremben a felújítás folyamatban van. A 4. teremben a padló alatti bitumenes szigetelés, hőszigetelés, padlókiegyenlítés elkészült. A 3. teremben a glettelés elkészült.

Júniusi munkálatok

Az „L” szárny folyosóján a gipszkarton álmennyezet, a lámpatestek felszerelése, a festési munkálatok és a gyengeáramú elosztószekrény felszerelése befejeződött.  Az „Ó” épület folyosóján az elektromos védőcsövezés folyamatai valamint több terem felújítási munkálatai elkezdődtek. A fiú és lány öltözőben a felújítás elkészült.

Májusi munkálatok

2018. májusban az új épületrész férfi és női mosdóban festés és felújítás elkészült. „L” épületszárnyban mosdók lámpacseréje és a festés elkészült, folyosón a gipszkarton tartóváz elkészült. „Ó” épület emeleti folyosóján a védőcsövek tartószerkezete elkészült, földszinti folyosón védőcsövezés folyamatban van. „Ó” épület földszinti folyosóján az elektromos védőcsövezés elkészült. Az „L” szárny folyosóján a gipszkarton álmennyezet részben elkészült.

Márciusi munkálatok

2018. márciusában Az „L” szárny folyosóján elektromos védőcsövezés és vezetékelés elkészült. Az új szárny közlekedő mennyezetén elektromos védőcsövek tartószerkezetének készítése felhelyezésre került. Több terem festési- és energetikai munkálatai – bontás, vésés, védőcsövek, vezetékek, kapcsolók, lámpatestek felhelyezése- befejeződtek. Mennyezeti gipszkarton elhelyezése elkezdődött.

Februári munkálatok

2018. februárjában több terem festési- és energetikai munkálatai – bontás, vésés, védőcsövek, vezetékek, kapcsolók, lámpatestek felhelyezése- befejeződtek. Mennyezeti gipszkarton elhelyezése több teremben elkészült.

Januári munkálatok

2018. januárjában a munkaterület átadását követően a munkafolyamatok 10 napon belül elkezdődtek, a tornaterem lámpatestei felhelyezésre kerültek. Több terem festési- és energetikai munkálatai – bontás, vésés, védőcsövek, vezetékek, kapcsolók, lámpatestek felhelyezése- befejeződtek. Mennyezeti gipszkarton elhelyezése elkezdődött.